Welke strapless dress past bij mij?

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 22:00

Een strapless dress is your way to go! Bij onze strapless dresses wordt de nadruk op je bovenlichaam gelegd, waardoor jouw figuur meer in evenwicht is. Een onderkant met plooien, een printje of een ander accent bij de taille, laten je taille smaller lijken. In onze, voor jullie gekozen, luchtige stoffen, komen de meeste figuurtypes goed tot hun recht. Ga voor dat model dat jou het beste staat. Waarbij een aansluitende bandeau jurk alles verhullend is en een strapless babydolletje daarentegen een niet al te strak buikje en een paar kilootjes te veel vergeeft. Kies verder de juiste lengte voor de juiste gelegenheid: een lange strapless jurk voor een avondfeest of galabal; tot op de knie als je op zoek bent naar een cocktailjurkje voor een tuinfeest of party; rond of tot boven de knie voor overdag op citytrip of het strand.

Ook wat je schoeisel betreft, kan je alle kanten uit. Kies voor high heels als het wat feestelijker mag, sandaaltjes voor overdag en zelfs sneakers kunnen, lekker casual.

Verder werk je je strapless outfit af met de juiste accessoires en een mooi bijpassend vestje of blazer. Alles is mogelijk, zolang je er maar goed in voelt! 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.