De perfecte strapless bh kopen: waar moet je op letten?

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 21:52

Als je het perfecte exemplaar al in huis hebt, is het nu tijd voor een vreugdedansje, want een strapless bh kopen is een hele missie. De een is te wijd, terwijl de ander afknelt. De een drukt je borsten plat, terwijl de ander weer te grote cups heeft. Wij vertellen je hoe je de juiste strapless bh shopt, waar je op moet letten en hoe je stap voor stap jouw perfecte boobie-match vindt.

De band moet precies passen

Meet de omvang van je torso voordat je op zoek gaat, het is namelijk erg belangrijk dat de band precies past. Een te krappe band gaat knellen en bij een te wijde band hangt de bh binnen no time op je navel. Je kan je in de meeste lingeriewinkels ook laten opmeten door een expert, zodat jij gegarandeerd de juiste maat koopt. Een bandeau bh koop je het liefst aan de strakke kant, zonder dat het oncomfortabel wordt. Zo zorg je ervoor dat je borsten genoeg steun krijgen en dat de bh niet afzakt.

Koop geen verstelbare bh

Er zijn genoeg bh’s op de markt die je op allerlei manier kan dragen. Helaas werken deze meestal niet zo goed, omdat het model van deze bh’s voor geen enkele manier van dragen écht perfect is. Koop daarom een bh die alleen strapless gedragen kan worden, zodat je de beste bandeau bh vindt die er is.

Zorg dat de cup mooi aansluit

Dit is ontzettend belangrijk en tegelijkertijd ook ontzettend lastig. Cupmaten verschillen enorm per lingeriemerk en soms zelfs per model. Wij raden je aan om meerdere maten te passen, zodat je sowieso de juiste match vindt voor jouw strapless exemplaar. Een goede manier om een bh te testen is door hem aan te trekken, naar voren te buigen en je borsten er echt goed in te leggen. Is de cup nog steeds te strak of te los? Dan is het tijd voor een andere cupmaat.

Kies het juiste model voor de grootte van je borsten

Genoeg ondersteuning krijgen is erg belangrijk, omdat er dit keer geen bandjes zijn die de boel omhoog houden. Heb jij kleine borsten? Dan biedt een simpele strapless bh voldoende ondersteuning. Heb jij grotere borsten? Scoor dan een bh met een brede band eronder, denk aan een bustier.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.