Welke strapless jumpsuit past bij mij?

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 21:59

Een strapless jumpsuit is your way to go! Bij onze strapless jumpsuits, wordt de nadruk op je bovenlichaam gelegd, waardoor jouw figuur meer in evenwicht is. Een onderkant met plooien of een ander accent, zoals een riempje bij de taille, laten je taille smaller lijken. Tip: koop een jumpsuit altijd ietsjes groter. Een te strakke jumpsuit zit niet alleen niet lekker, hij flatteert ook niet en benadrukt al snel je negatieve punten. In onze, voor jullie gekozen, luchtige stoffen, komen de meeste figuurtypes goed tot hun recht. Buikjes en een paar kilootjes te veel worden ook goed verdoezeld in onze korte strapless playsuits. Ook als je wat kleiner bent, kan je onze bandeau jumpsuits sowieso dragen. Als de boven- en de onderkant in dezelfde kleur zijn, werkt dit namelijk verlengend. Ga voor dat model dat jou het beste staat. Waarbij een lange, classy, strapless jumpsuit de ideale dresscode is voor een avondfeest. Voor een tuinfeestje of party kan je zowel voor een korte als lange bandeau jumpsuit kiezen. Terwijl voor overdag op citytrip of het strand onze korte strapless playsuits ideaal zijn.

Ook wat je schoeisel betreft, kan je alle kanten uit. Kies voor high heels als het wat feestelijker mag, een plat schoentje of sandaaltjes voor overdag. Zelfs sneakers kunnen als het casual mag zijn.

Verder werk je je strapless outfit af met de juiste accessoires en een mooi bijpassende blazer of vestje. Alles is mogelijk, zolang je er maar goed in voelt!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.